Boende nära Agnäsbacken

Bo i husvagn på vår camping

Direkt här i backen finns en husvagnscamping där du kan boka säsongsplaster. Hör av dig till oss för att få veta mer om du är intresserad av en plats. Det finns även några platser som är möjliga att boka för korttidshyra – maila oss på info@agnasbacken.se.

Bo i stuga

 

Lillstugan

 

lillstugan-agnas
Lillstugan är från början en bagarstuga som stod en bit in i skogen på en tomt i utkanten av Agnäs. Idag är den en gäststuga som består av hall/pentry, dusch och toalett, storstuga, sovloft och en punschveranda. Stugan ligger nere i Agnäs by och har upp till sex sovplatser. Fantastiskt mysigt boende i gammaldags miljö som vi varmt rekommenderar.

BOKA och läs mer, klicka här

Läs mer 

Agnässtugan

 

agnas-stugan
Agnäs-stugan är en nyrenoverad stuga med sovloft som ligger vackert beläget med utsikt över Öreälven. Stugan har 5 sovplatser och är ett perfekt boende för familjer, med närhet till Agnäsbacken och skoterleder.

Läs mer 

Agnäs Stugby

 

agnas-stugby
I Agnäs finns också en stugby som ligger några hundra meter från Agnäsbacken. Detta är det boende som ligger närmast backen. Det finns möjlighet att ta liften i storabacken på morgonen, för att slippa ta bilen upp till anläggningen. Man måste dock klara av att åka ”stora backen” ner för att komma tillbaka till stugbyn.

Läs mer